De introductie.

 

Vind jij het fijn om veel meer over jezelf en anderen te weten te komen en te begrijpen?

Wil jij meer zicht op je zielenpad ?

Wil jij meer contact met je hogere Zelf?

 

 Kom dan naar een lezing of volg een ééndaagse workshop!

 

Lezing  “spirituele iriscopie.”

 

Deze avond gaan we kennis maken met er allemaal in het oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) beter begrijpen. De wonderlijke wereld van de irissen zal je deze avond versteld laten staan wat er allemaal te zien is en hoe prachtig dit is. In de ogen zien we erg veel verschillende structuren.  Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties gaan we uitleggen.

Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen?

Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook onze eigen ogen ‘ontdekken’.

Met zijn 25 jaar ervaring is dat in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige en acupuncturist en gespecialiseerd in de spirituele iriscopie.

 

In de pauze van de lezing kun je, tegen een vergoeding van € 7,50, foto’s van je ogen laten maken. Deze worden dan binnen een week naar je toe gemaild. 

 

Workshop "spirituele iriscopie."

 

Tijdens de introductie workshop wordt de basis van de spirituele iriscopie wordt uitgebreid uitgelegd. Je leert de hoofdstructuren en hun eigenschappen onderscheiden en duiden. Ook komen ‘de ringen’ en introversie / extroversie aan bod. We zien de dynamiek van levensprocessen en ervaren welke invloed dat op ons heeft. Er worden veel dia’s vertoond.

We gaan zien hoe waar onze valkuilen liggen, wat onze talenten, eigenschappen, relaties met onze ouders en partners zijn en hoe we deze kunnen overstijgen om tot heelheid te komen.

Duidelijk wordt dan hoe we met deze inzichten ons pad van bestemming kunnen gaan lopen of verdiepen. We gaan meer in verbinding met de ziel leven en laten meer en meer onze onbewuste patronen los. Dat klinkt toch goed. De irissen zullen je verbazen!

Leuke oefeningen, die je eventueel thuis kunt voortzetten, ondersteunen de uitleg.

De praktijk wordt geoefend als we in de middag irisfoto’s van de deelnemers gaan bespreken. De foto’s worden bij aanvang van de dag genomen.

Met zijn 25 jaar ervaring als therapeut en docent is de workshop in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige, acupuncturist en gespecialiseerd in de spirituele iriscopie.

 

 

 

Doel: kennismaking met de spirituele iriscopie en ontdekking van je eigen iris.

Doelgroep: iedereen die meer over zichzelf en de spirituele iriscopie te weten wilt komen.

Locatie: Diverse wisselende locaties in het land. Zie agenda.

Aantal deelnemers: 6 tot 16 voor de workshops. Onbeperkt voor de lezingen.

Bijdrage: afhankelijk van de locatie en de organisator. Zie agenda. 

Bijkomende kosten: vrijwillige aanschaf van het leuke boekje 'wat het oog onthult' door Denny Johnson a € 9,95. Tijdens de pauze van de lezing kun je foto's van de iris laten maken, de kosten daarvan zijn € 7,50. De foto's worden dan digitaal naar je toegestuurd. Tijdens een workshop worden ook foto's gemaakt. Deze zijn in de prijs van de workshop inbegrepen. Na een workshop kan een loepje aangeschaft worden voor ongeveer € 12,50.

Accreditaties: niet van toepassing.

Opgave: zie agenda.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.