Jaarcursus:  van gezel tot master.

Mastertraining van twee jaar, waarbij het eerste jaar bestaat uit 8 dagen en twee stagedagen. Het afronden van het eerste jaar geeft het certificaat 'Gezel in de spirituele iriscopie'.  

 

Het tweede jaar bestaat uit het volgen van vier thema weekenden (totaal 8 dagen). Een goede afronding van het tweede jaar geeft het certificaat 'Meester in de spirituele iriscopie'.

 

Als spirituele iriscopist help je cliënten met behulp van de inzichten die de irissen geven op hun (spirituele) pad. Deze praktische opleiding leert je helder te zien waar de cliënten op elke niveau zijn kracht heeft en waar de valkuilen zitten tijdens zijn ontwikkeling. Deze inzichten helpen de cliënt om klachten te voorkomen, zijn zielsbestemming te leven of, met behulp van coaching en/of therapie, op te lossen. Het is een zeer waardevolle opleiding voor elke therapeut en coach, maar ook voor mensen die nieuw in het vak zijn. Tegelijkertijd krijg je ook meer verdieping in je eigen processen en handelwijze krijgt. Deze opleiding is intensief, zowel in het volgen van je eigen proces als in het tot je nemen van al het lesmateriaal.

De opleiding wordt gegeven door Hans Thijssen (1956), eigenaar van het Rayid Nederland. Hij heeft bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan als docent en therapeut. Hij is tevens acupuncturist, Bowen therapeut, healer en natuurgeneeskundige.

 

Inclusief:

  • Werkboek incl. opdrachtlijsten
  • Reader
  • Loepje
  • 3 full colour Rayid studiekaarten
  • Een geweldige tool voor elke therapeut en coach om een prachtig inzicht te krijgen in het pad van de cliënt.
  • Koffie / thee

 

Exclusief:

  • Facultatief: Full colour studieboek met Nederlandse vertaling, kosten € 49,95

 

Praktisch:

 

Intensieve en persoonlijke begeleiding door Hans Thijssen, natuurgeneeskundige, iriscopist, acupuncturist en fysiotherapeut. Meer dan 25 jaar ervaring als klassieke en spirituele iriscopist én docent. Meer dan 35 jaar therapeut.

 

Toelatingseisen: Het eerste jaar geen. Het tweede jaar is toegankelijk voor 'gesel spirituele iriscopie'.

 

Locatie: Almere.  Zie agenda.

 

Aantal deelnemers: 8 tot 16 deelnemers

 

Bijdrage:

Eerste jaar:      € 895,-- excl. kosten stage. De optionele stagedag vindt thuis of in je eigen praktijk plaats. Je vraagt aan de clienten je normale tarief.  Je bijdrage aan de stage is € 300,-- per dag plus reële reiskosten aan Hans Thijssen. Je kunt maximaal 6 clienten per dag uitnodigen voor een irislezing die je eigen gangbare tarief betalen. Start september 2023.

Het eerste jaar wordt afgerond met een toets. Als je deze me een voldoende afrond, ontvang je het certificaat 'gezel spirituele iriscopist'.

 

Tweede jaar:  € 260,- per weekend. Het tweede jaar kun je in je eigen tempo volgen. Op het moment dat je vier verschillende modules hebt gevolgd, de verplichte stagedag met succes hebt afgelegd en de toets voldoende hebt gemaakt, ontvang je het certificaat 'meester in de complementaire iriscopist'. Toelating: het eerste jaar tot gesel succesvol afgerond.

 

Tijden

Eerste jaar:     acht vrijdagen van 13.00 uur tot 18.00 uur plus eventuele stagedag in de eigen praktijk.

Tweede jaar:  vier thema weekenden, dus acht dagen, een verplichte stagedag en toets.

  

Meer informatie:

Download
Welkom op de cursus spirituele iriscopie
Adobe Acrobat document 183.0 KB

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.