Mastertraining tot gezel en master.

Mastertraining van twee jaar, waarbij het eerste jaar bestaat uit 8 dagen en twee stagedagen. Het afronden van het eerste jaar geeft het certificaat 'Gezel in de complementaire iriscopie'.  

 

Het tweede jaar bestaat uit het volgen van vier thema weekenden (totaal 8 dagen). Een goede afronding van het tweede jaar geeft het certificaat 'Meester in de complementaire iriscopie'.

 

Als complementaire iriscopist help je cliënten met behulp van de inzichten die de irissen geven op hun (spirituele) pad. Deze praktische opleiding leert je helder te zien waar de cliënten op elke niveau zijn kracht heeft en waar de valkuilen zitten tijdens zijn ontwikkeling. Deze inzichten helpen de cliënt om klachten te voorkomen, zijn zielsbestemming te leven of, met behulp van coaching en/of therapie, op te lossen. Het is een zeer waardevolle opleiding voor elke therapeut en coach, maar ook voor mensen die nieuw in het vak zijn. Tegelijkertijd krijg je ook meer verdieping in je eigen processen en handelwijze krijgt. Deze opleiding is intensief, zowel in het volgen van je eigen proces als in het tot je nemen van al het lesmateriaal.

De opleiding wordt gegeven door Hans Thijssen (1956), eigenaar van het Rayid Nederland. Hij heeft bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan als docent en therapeut. Hij is tevens acupuncturist, Bowen therapeut, healer en natuurgeneeskundige.

 

·       Full colour studieboek met Nederlandse vertaling

·       Werkboek incl. opdrachtlijsten

·       Loepje

·      3 full colour Rayid studiekaarten

·      Boekje “Wat het oog onthult” van Dennie Johnson

·      Een geweldige tool voor elke therapeut en coach om een prachtig inzicht te krijgen in het pad van de cliënt.

 

Praktisch:

 

Intensieve en persoonlijke begeleiding door Hans Thijssen, natuurgeneeskundige, iriscopist, acupuncturist en fysiotherapeut. Meer dan 25 jaar ervaring als klassieke en spirituele iriscopist én docent. Meer dan 35 jaar therapeut.

 

Toelatingseisen: professionals die de tweedaagse masterclass gevolgd hebben.

 

Locatie: Almere.  Zie agenda.

 

Aantal deelnemers: 8 tot 16 deelnemers

 

Bijdrage:

Eerste jaar:      € 1040,-- excl. kosten stage. De stagedagen vinden plaats in je eigen praktijk. Je vraagt aan de clienten je normale tarief.  Je bijdrage aan de stage is € 450,-- per dag plus reële reiskosten aan Hans Thijssen. Je kunt maximaal 6 clienten per dag uitnodigen voor een irislezing die je eigen gangbare tarief betalen.

Het eerste jaar wordt afgerond met een toets. Als je deze me een voldoende afrond, ontvang je het certificaat 'gezel complementaire iriscopist'.

 

Tweede jaar:  € 260,- per weekend. Het tweede jaar kun je in je eigen tempo volgen. Op het moment dat je vier verschillende modules hebt gevolgd, ontvang je het certificaat 'meester in de complementaire iriscopist'.

 

Tijden

Eerste jaar:     acht zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur plus twee stagedagen in de eigen praktijk.

Tweede jaar:  vier thema weekenden, dus acht dagen.

  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.