Rayid coachingstraject.


 

Dit traject is voor coaches, therapeuten of mensen die clienten begeleiden. De iris is een prachtig hulpmiddel om iemand te begeleiden op zijn pad en een uitstekende tool om te integreren in reeds gebruikte coachingsvormen.

 

Informatie volgt spoedig. I.v.m. de coronamaatregelen zal een deel online gaan. Wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

 

Doel: het leren begeleiden van clienten met de iris als centrale gids op het gebied van werk, relaties, groei en ontwikkeling.

Doelgroep: coaches / therapeuten.

Aantal bijeenkomsten, studieduur en studiebelasting: één individuele intake in Haarlem, 7 zoombijeenkomsten van vier uur verdeeld over 7 maanden. De laatste bijeenkomst wordt afgesloten met een examen. Bij een voldoende wordt een certificaat uitgereikt. Tussen de bijeenkomsten door worden opdrachten meegegeven en wordt geadviseerd veel mensen in de ogen te kijken. Tevens wordt het standaard studieboek en een werkboek van Denny Johnson in zijn geheel doorgenomen. Reken naast de bijeenkomsten op een studiebelasting van tenminste 6 uur per week tussen de bijeenkomsten in. 

Locatie: Eenmaal in Haarlem individueel, daarna voorlopig online.

Aantal deelnemers: 4 tot max. 6

Bijdrage: € 495,- dit is inclusief het Engelse boek 'What the eye reveils' van Denny Johnson. Een standaard studieboek. De vertaling wordt digitaal meegeleverd met het Nederlandse werkboek.  Diverse studiematerialen, zoals overzichtskaarten.

Bijkomende kosten: inschrijfkosten van € 75,-. Kosten van natuurlijke middelen die je zelf gebruikt tijdens dit traject, aanschaf van aanvullende literatuur (ongeveer € 75,-) en aanschaf loepje (ongeveer € 12,-). Indien de deelnemer professionele apparatuur wil aanschaffen is die daar zelf verantwoordelijk voor.

Accreditaties: nog niet van toepassing.

 

P.s.: als de coronamaatregelen het weer gaan toelaten organiseer je een stagedag in je eigen praktijk. De kosten van de consulten van de clienten die je inbrengt verreken je zelf met hen tegen je eigen tarief. De kosten van de dag bedragen € 250,- excl. reiskosten. De hele dag zal de docent je begeleiden tijdens de consulten en deze nabespreken. Er zijn min 4 en max. 6 consulten in te plannen. Er wordt nog nagedacht hoe dit eventueel online gedaan kan worden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.