Rayid: het spirituele pad.


 

Dit  bijzondere traject is voor iedereen die meer tot spiritueel bewustzijn wil komen met behulp van de informatie uit de irissen. We kijken daarbij ook naar de irisinformatie over de chakra's en beoefenen op zeer regelmatige basis meditaties. Reinigingen op fysiek, emotioneel en mentaal gebied vormen een onderdeel van dit traject. Centraal staat de verbinding met de ziel te verstevigen en van daaruit te leven. De iris laat de poorten zien via welke je in contact met de ziel kunt komen. Het openen van het hart neemt een belangrijke plaats in. Uiteraard wordt er ook veel aandacht besteed aan een goede gronding.

 

Informatie volgt spoedig. I.v.m. de coronamaatregelen zal een deel online gaan. Wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

 

Doel: leven in contact de ziel op zijn pad naar zijn bestemming.

Doelgroep: iedereen die verlangt vanuit zijn of haar ziel  te leven en daar door oefeningen mee aan de slag wil gaan.

Aantal bijeenkomsten, studieduur en studiebelasting: één individuele intake in Haarlem, 7 zoombijeenkomsten van vier uur verdeeld over 7 maanden. Tussen de bijeenkomsten door worden opdrachten meegegeven en wordt geadviseerd mensen in de ogen te kijken. Tevens wordt het standaard studieboek en een werkboek van Denny Johnson in zijn geheel doorgenomen. Reken naast de bijeenkomsten op een studiebelasting van tenminste 6 uur per week tussen de bijeenkomsten in. Dit traject is meer gericht op voelen dan op intensief mentaal leren. Het is goed de boeken door te nemen, maar alles gaat vertaald worden naar je eigen gevoel!

Locatie: Eenmaal in Haarlem individueel, daarna voorlopig online.

Aantal deelnemers: 4 tot max. 6

Bijdrage: € 495,- dit is inclusief het Engelse boek 'What the eye reveils' van Denny Johnson. Een standaard studieboek. De vertaling wordt digitaal meegeleverd met het Nederlandse werkboek.  Diverse studiematerialen, zoals overzichtskaarten.

Bijkomende kosten: inschrijfkosten van € 75,-. Aanschaf diverse boeken over spiritualiteit, meditaties op mp3 (ongeveer € 100,-). Kosten van natuurlijke middelen die je zelf gebruikt tijdens dit traject en aanschaf loepje (ongeveer € 12,-). Indien de deelnemer professionele apparatuur wil aanschaffen is die daar zelf verantwoordelijk voor.

Accreditaties: nog niet van toepassing.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.