Rayid nascholing voor professionals.


 

Deze nascholingen zijn voor coaches, therapeuten of mensen die clienten begeleiden. De iris is een prachtig hulpmiddel om iemand te begeleiden op zijn pad en een uitstekende tool om te integreren in reeds gebruikte behandelingsvormen.

 

 

Doel: het leren begeleiden van clienten met de iris als centrale gids op het gebied van gezondheid, werk, relaties, groei en ontwikkeling.

Doelgroep:  (natuurgeneeskundige)therapeuten, coaches.

Toelatingseisen: aangesloten zijn bij een beroepsvereniging, HBO niveau.

Aantal bijeenkomsten, studieduur en studiebelasting: deze module duurt één dag van 7 uur en vormt de basis voor verdere scholing. Er is een voorbereidingstijd van 4 uur nodig. Na deze module kun je de open scholingsdagen volgen. Deze zijn om de zes weken en hebben steeds een thema. Voor de open scholingsdagen worden voor als nog geen accreditaties aangevraagd. Mogelijk gebeurt dat in de toekomst wel.

Locatie: Haarlem. Zie agenda.

Aantal deelnemers: 6 deelnemers.

Bijdrage: € 155,- . Dit is inclusief het mooie Engelse boek 'What the eye reveils' van Denny Johnson (waarde € 45,00). Een standaard studieboek. De vertaling wordt digitaal meegeleverd.  Diverse studiematerialen, zoals overzichtskaarten. (Het boek van Denny Johnson is tegen donatie te downloaden via de site van Rayid international. Het fysieke boek is bij de workshop inbegrepen vanwege de Nederlandse vertaling om zo de kosten te dekken die in het verleden gemaakt zijn.)

Bijkomende kosten: Aanschaf loepje (ongeveer € 12,-). Indien de deelnemer professionele apparatuur wil aanschaffen is die daar zelf verantwoordelijk voor.

Accreditaties: Deze module is geaccrediteerd door de LVNT en NWP. 

 

Inhoud van de modules:

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.