Rayid nascholing voor professionals.


 

Deze nascholingen zijn voor coaches, therapeuten of mensen die clienten begeleiden. De iris is een prachtig hulpmiddel om iemand te begeleiden op zijn pad en een uitstekende tool om te integreren in reeds gebruikte behandelingsvormen.

 

 

Doel: het leren begeleiden van clienten met de iris als centrale gids op het gebied van gezondheid, werk, relaties, groei en ontwikkeling.

Doelgroep:  (natuurgeneeskundige)therapeuten, coaches.

Toelatingseisen: aangesloten zijn bij een beroepsvereniging, HBO niveau.

Aantal bijeenkomsten, studieduur en studiebelasting: elke module duurt één dag van 7 uur. Er zijn drie modules. Je hoeft je niet voor alle drie de modules tegelijk in te schrijven. Wel is het de bedoeling dat je start bij module 1. Er is, i.t.t. de opleiding, geen huiswerk. Wel is er voorbereidingstijd van 7 uur per module nodig.

LocatieZie agenda.

Aantal deelnemers: 6 tot max. 12

Bijdrage: € 115,- per module. Dit is exclusief het Engelse boek 'What the eye reveils' van Denny Johnson. Een standaard studieboek. De vertaling wordt digitaal meegeleverd met het Nederlandse werkboek.  Diverse studiematerialen, zoals overzichtskaarten.

Bijkomende kosten: Aanschaf loepje (ongeveer € 12,-). Indien de deelnemer professionele apparatuur wil aanschaffen is die daar zelf verantwoordelijk voor.

Accreditaties: Module 1 is reeds geaccrediteerd door de LVNT en NWP. Verdere accreditatie voor alle modules wordt aangevraagd bij KTNO.

 

Inhoud van de modules:

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.