Rayid: opleiding voor professionals.


 

Deze opleiding is voor natuurgeneeskundige therapeuten, acupuncturisten, masseurs, coaches, etc.. De iris is een prachtig hulpmiddel om iemand te begeleiden op zijn pad om tot een betere gezondheid in de breedste zin van het woord te komen. Tijdens deze opleiding leer je de Rayid irisanalyse methode goed begrijpen en uitvoeren ter ondersteuning van je huidige therapievorm of als zelfstandig consultvorm. Je leert therapeutische interventies, , het zgn. schema 'komen tot herstel' van de Rayidmethode  wordt besproken en het wordt sterk aangeraden zelf de stappen te volgen en te ervaren. De opleiding bevat ook twee stagedagen die je in de eigen praktijk, met eigen clienten, onder toezicht van de docent uitvoert.

 

 Let op: dit is geen opleiding waarmee je je, zonder andere scholing, kunt aansluiten bij een beroepsvereniging.

 

Algemene informatie:

 

Doel: clienten helpen om tot een betere gezondheid, in de breedste zin van het woord, te komen m.b.v. de irisinformatie.

Doelgroep: natuurgeneeskundige therapeuten, acupuncturisten, voetreflexmasseurs, coaches, etc.

Toelatingseisen: Lid zijn van een beroepsvereniging, HBO niveau.

Aantal bijeenkomsten, studieduur en studiebelasting: De eerste module, 7 uur, is los te volgen. De daarop volgende modules 2 t/m 8 bestaan uit 7 uur per dag, eens per 3 a 4 weken, met minimaal 14 uur thuisstudie tussen de modules. Er wordt huiswerk meegegeven en deze wordt getoetst. Ook wordt er verlangt om in totaal min. 20 mensen in de ogen te kijken. De laatste module wordt afgesloten met een examen. Bij een voldoende wordt een certificaat uitgereikt en kun je vermeld worden op de Rayidsite. Tussen de bijeenkomsten door worden opdrachten meegegeven en er wordt geadviseerd veel mensen in de ogen te kijken. Tevens wordt het standaard studieboek en een werkboek van Denny Johnson in zijn geheel doorgenomen. 

Twee stagedagen in je eigen praktijk. De kosten van de consulten van de clienten die je inbrengt verreken je zelf met hen tegen je eigen tarief. De kosten van de dagen bedragen € 300,- per dag, excl. reiskosten. De hele dag zal de docent je begeleiden tijdens de consulten en deze nabespreken. Er zijn min 4 en max. 6 consulten in te plannen. (De dagen kosten je dus eigenlijk netto niets).

Locatiezie agenda.

Aantal deelnemers: min. 6 t/m 12.

Bijdrage: € 1295,-,  dit is inclusief het Engelse boek 'What the eye reveils' van Denny Johnson. Een standaard studieboek. De vertaling wordt digitaal meegeleverd met het Nederlandse werkboek.  Diverse studiematerialen, zoals overzichtskaarten.

Bijkomende kosten: inschrijfkosten van € 75,-. Kosten van natuurlijke middelen die je zelf gebruikt tijdens dit traject, aanschaf van aanvullende literatuur (ongeveer € 75,-) en aanschaf loepje (ongeveer € 12,-). Indien de deelnemer professionele apparatuur wil aanschaffen is die daar zelf verantwoordelijk voor.

Accreditaties: nog niet van toepassing.

 

Inhoud opleidingsmodules:

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.