Rayid voor geïnteresseerden.


 

Via lezingen en eendaagse workshops wordt je de mogelijkheid geboden kennis te maken met de Rayid irisanalyse en leer je je eigen iris kennen. 

 

Informatie volgt spoedig. I.v.m. de coronamaatregelen zal een deel online gaan. Wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

Lezingen duren gemiddeld zo'n 2,5 uur.  De Rayid wordt op een toegankelijke manier uitgelegd. Er is veel ruimte voor vragen. Individuele besprekingen van de iris zijn iet mogelijk.

 

Workshops duren een dag. Meestal van 10.00 tot 17.00 uur.  De basis van de Rayid methode wordt uitgebreid uitgelegd en de foto's die van de deelnemers genomen worden , worden op een integere wijze besproken. Veel voorbeelden geven diepgang aan de inhoud. Tevens worden er oefeningen en meditaties gedaan  om de inhoud te ervaren.

 

Doel: inleiding tot de Rayid methode en ontdekking van je eigen iris.

Doelgroep: iedereen die meer over zichzelf en de Rayid te weten wilt komen.

Aantal bijeenkomsten, studieduur en studiebelasting: niet van toepassing.

Locatie: Diverse wisselende locaties in het land. Zie agenda.

Aantal deelnemers: 6 tot 16 voor de workshops. 

Bijdrage: afhankelijk van de locatie en de organisator. Zie agenda. 

Bijkomende kosten: vrijwillige aanschaf van het leuke boekje 'wat het oog onthult' door Denny Johnson a € 9,95. Tijdens de pauze van de lezing kun je foto's van de iris laten maken, de kosten daarvan zijn € 10,-. De foto's worden dan digitaal naar je toegestuurd. Tijdens een workshop worden ook foto's gemaakt. Deze zijn in de prijs van de workshop inbegrepen. Na een workshop kan een loepje aangeschaft worden voor ongeveer € 12,50.

Accreditaties: niet van toepassing.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.