Vervolg irisinterpretaties:

 

Rayid is ontwikkeld door Denny Johnson. Hij deelt deze inzichten zijn leven lang tijdens ontelbare zeer inspirerende lezingen en workshops over de wereld. Hij ziet Rayid los van iriscopie. 

 

Voor veel mensen klinkt dat wat ongeloofwaardig, totdat ze ogen gaan 'lezen' en met mensen gesproken hebben over hun interesses, problemen, uiten van emoties, familiesituaties, relaties en gezondheid. Dan zie je dat er een mooie waarheid achter al deze tekens zit en ze jouw DNA beeld laten zien dat aan de oppervlakte zichtbaar wordt. Ook kleine wetenschappelijke onderzoeken lijken deze kennis te bevestigen.

 

Binnen de Rayid spreken we van hoofdstructuren, ringen en posities. Al deze tekens wijzen op karaktereigenschappen van iemand, maar eigenlijk veel meer dan dat. Het is het levenspas dat iemand loopt. Relaties met ouders worden mogelijk zichtbaar, spreekvaardigheid, creatieve eigenschappen, wrokpatronen, de rol van spiritualiteit, etc., etc. Rayid helpt zo inzichten te krijgen over het levensdoel van de persoon en hoe de ziel zich tot expressie brengt in de fysieke wereld. Met andere woorden het helpt 'de ziel op de weg naar zijn bestemming.'

 

De kennis over deze structuren wordt op allerlei manieren door ons uitgedragen. De kennis van de klassieke iriscopie, zoals die in o.a. Duitsland ontwikkeld is, wordt gecombineerd met de kennis van Hulda Clarck (Australië), Denny Johnsen (Amerika) en de Engelse scholen. Alles wordt in een groter geheel geplaatst zodat duidelijk wordt wat we kunnen doen om ons beter te voelen mocht dat nodig zijn. 

 

Rayid Nederland geeft met plezier workshops, nascholingen, lezingen en privé consulten. Daarnaast schrijven we zo af en toe stukjes in vakbladen en staan we op beurzen en festivals.

 

Zie agenda.

 

In de inleiding van zijn boekje 'Wat het oog onthult' schrijft Denny Johnson:

 

"Menselijke ogen hebben iets fascinerends. Zij zijn misschien wel het minst begrepen en belangrijkste communicatiemiddel in onze samenleving. …..….   Ogen drukken veel meer uit dan algemene gevoelens, zij maken ook attitudes en gedachten kenbaar".

 

"Ogen bezitten het aangeboren vermogen om bij anderen reactiepatronen in het leven te roepen. De patronen van hoe we licht gebruiken en erop reageren, liggen in de structuur van de iris opgeslagen. Het oog is het medium waardoor wij het leven om ons heen waarnemen. Ook is het een van de instrumenten waarmee wij ons in ons innerlijk leven kunnen verdiepen."

 

Ogen onthullen hun waarheid door de kleuren, vormen en patronen die zij bevatten. Elke lijn in het oog heeft een grond voor haar bestaan. Elk patroon vormt een oneindig spiegelkabinet dat telkens opnieuw een reproductie van zichzelf weerspiegelt."

 

"Het oog is een hologram. Dit hologram onthult meer dan louter het fysieke. Het geeft een nauwkeurige indruk van al onze gedachten, emoties en vermogens."

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.