Beste bezoeker, deze website wordt op dit moment verder uitgebreid en is nog niet compleet! De eerste sluiers van 'wat het oog te onthullen heeft' worden opgelicht. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen kunt u onder aan de pagina zich opgeven voor de nieuwsbrief.


Hans Thijssen, Amstelveen, Amsterdam

 

Hoofddocent van Centrum voor Rayid Nederland. Sinds jaar en dag natuurgeneeskundig therapeut, acupuncturist en (internationaal) docent.

Aangesloten bij de NVA, LVNG en RBCZ. Daarmee worden zijn consulten (deels) vergoed door veel zorgzekeraars in dien u aanvullend verzekerd bent.

 

Tel: 020-3458979

 

www.hansthijssen.nl

 

Populierenlaan 339, 1185 SN Amstelveen

 


Els van Leeuwen, Alkmaar

 

Rayid Nederland organiseert, al dan niet in samenwerking met anderen,  workshops voor 'leken' en professionals. Vind je het leuk om meer over jezelf te weten te komen, dan is deze workshop een uitgesproken kans om dieper tot jezelf door te dringen. Op een ontspannen, zeer ervaren, duidelijk en integere wijze worden stuk voor stuk patronen zichtbaar gemaakt over je persoonlijkheid, je talenten, je valkuilen, relaties, enz.

 Jur ten Hoopen, Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Consulten

 

Wil je meer weten over je eigen persoonlijkheid, je talenten, hulp bij het zoeken naar de juiste studie of werk of wil je meer begrijpen van je relatie of hoe je reageert op anderen, dan kun je natuurlijk ook een privé consult nemen. Er worden foto's van je ogen gemaakt en aan de hand daarvan kijken we naar je vragen. 

 

Het mooie boekje van Denny Johnson is bij ons te bestellen voor € 12,50 exclusief verzendkosten (€ 2,50). Als je het totaalbedrag van € 15,- overmaakt naar NL43 INGB 0006931254 t.n.v. Praktijk Natuurlijke Gezondheidsbegeleiding, Haarlem dan komt het boekje per omgaande naar je toe.


Nieuwsbrief

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.