Wie ben ik.


 

Hans Thijssen (1956). Sinds jaar en dag ben ik in de gezondheidszorg werkzaam. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Door mijn grote liefde voor de inzichten die de uit Amerika afkomstige Rayid (irisinterpretatie) methode brengt, heb ik talloze workshops en nascholingen gegeven en duizenden ogen mogen 'lezen'. In klein verband, maar ook op hoge school In-Holland, als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten.

 

Ik ben medeoprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowenopleiding in Nederland en heb ik het voorrecht gehad om talloze lezingen hierover in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven. 

 

 

Verder ben ik geschoold als Reiki master (Nederland en Nepal), Pranic Healer (Nederland en Nepal) en Magnified Healer. Ik zie vaak aura's en ben persoonlijk bekend met veel zgn. paranormale verschijnselen, die echter voor mij natuurlijk zijn.  Daaruit  is een eigen healingsvorm ontstaan die de ziel beter met het lichaam verbindt.

 

Het werken vanuit het hart en de nieuwe dimensies staat bij mij centraal en zie ik als kern van alle trajecten en workshops.

   Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.