Jaarcursus tot gezel Spirituele Iriscopie.

Jaarcursus Spirituele Iriscopie.  

 

 

In september 2024 start de tweede jaarcursus spirituele iriscopie. Boordevol informatie over groei en ontwikkeling, persoonlijkheid, balanceren van het leven op fysiek, emotioneel / relationeel, mentaal en spiritueel vlak.

 

  

Spirituele Iriscopie geeft, door de vele tekens die in de irissen te zien zijn, veel inzichten op ieders (spirituele) pad. Tijdens deze praktische jaarcursus leer je wat de kracht, verlangens en talenten van je cliënt zijn en hoe diens relaties met de ouders en partners zijn. Daarnaast leer je herkennen op welke thema's valkuilen en blokkades zitten, die mogelijk tot disbalans en klachten kunnen leiden. Deze inzichten helpen om klachten te voorkomen, of om deze met behulp van coaching en/of therapie deze op te lossen en zo meer bezield te leven. Deze cursus is voor therapeuten een zeer waardevolle toevoeging, die eenvoudig toe te passen is. Ook voor mensen die zichzelf willen verdiepen in hun ontwikkeling is deze jaarcursus erg waardevol. Spirituele Iriscopie brengt je erg veel inzichten in je eigen processen en handelwijze én die van je clienten. 

 

De cursus wordt gegeven door Hans Thijssen (1956), eigenaar van het Rayid Nederland. Hij heeft bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan als docent en therapeut. Hij is tevens acupuncturist, Bowen therapeut, healer en natuurgeneeskundige.

Het afronden van het eerste jaar geeft het certificaat 'Gezel in de spirituele iriscopie'.  

 

De jaarcursus is inclusief:

  • Acht intensieve lesdagen
  • Een stagedag op eigen lokatie.
  • Full colour Engelstalig studieboek met Nederlandse vertaling
  • Loepje
  • 3 full colour Rayid studiekaarten
  • Een geweldige tool voor elke therapeut en coach om een prachtig inzicht te krijgen in het pad van de cliënt.
  • Koffie / thee
  • Certificaat na het goed afronden van de eindtoets en het volgen van de stagedag.

 

Praktische informatie:

 

Intensieve en persoonlijke begeleiding door Hans Thijssen, natuurgeneeskundige, iriscopist, acupuncturist en fysiotherapeut. Meer dan 25 jaar ervaring als klassieke en spirituele iriscopist én docent. Meer dan 35 jaar therapeut.

 

Toelatingseisen: Het eerste jaar geen.  

Lokatie Almere.

Datums, alle op vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur 

                      13 september 2024

                      04 oktober 2024

                      18 oktober 2024

                      15  november 2024

                      13 december 2024

                      17 januari 2025

                      07 februari 2025

                      14 maart 2025 (afronding)

 

Tijden:   13.00 uur tot 18.00 uur 

 

 Aantal deelnemers: 10 tot 14 deelnemers

 

Bijdrage:

Eerste jaar:    Volgt spoedig. De stagedag vindt thuis of in je eigen praktijk plaats. Je vraagt aan de clienten je normale tarief.   Je kunt maximaal 6 clienten per dag uitnodigen voor een irislezing. Bijkomende kosten: Volgt spoedig.

Het eerste jaar wordt afgerond met een toets. Als je deze met een voldoende afrond, ontvang je het certificaat 'gezel spirituele iriscopist'.

 

 


Voor uitgebreide en inhoudelijke informatie:

Download
Welkom op de cursus spirituele iriscopie
Microsoft Word document 27.5 KB

Een eventueel te volgen tweede jaar bestaat uit het volgen van vier thema weekenden (totaal 8 dagen). Een goede afronding van het tweede jaar geeft het certificaat 'Meester in de spirituele iriscopie'.

Tweede jaar:  € 260,- per weekend. Het tweede jaar kun je in je eigen tempo volgen. Op het moment dat je vier verschillende modules hebt gevolgd, de verplichte stagedag met succes hebt afgelegd en de toets voldoende hebt gemaakt, ontvang je het certificaat 'meester in de complementaire iriscopist'. Toelating: het eerste jaar tot gezel succesvol afgerond.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.