Lezingen.

 

Vind jij het fijn om veel meer over jezelf en anderen te weten te komen en te begrijpen?

Wil jij meer zicht op je zielenpad ?

 

 Kom dan naar een lezing of volg een ééndaagse workshop!

 

Lezing  “spirituele iriscopie.”

 

Deze avond gaan we kennis maken met er allemaal in het oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) beter begrijpen. De wonderlijke wereld van de irissen zal je deze avond versteld laten staan wat er allemaal te zien is en hoe prachtig dit is. In de ogen zien we erg veel verschillende structuren.  Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties gaan we uitleggen.

Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen?

Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook onze eigen ogen ‘ontdekken’.

Met zijn 25 jaar ervaring is dat in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige en acupuncturist en gespecialiseerd in de spirituele iriscopie.

 

In de pauze van de lezing kun je, tegen een vergoeding van € 7,50, foto’s van je ogen laten maken. Deze worden dan binnen een week naar je toe gemaild. 

  

Doel: kennismaking met de spirituele iriscopie en ontdekking van je eigen iris.

Doelgroep: iedereen die meer over zichzelf en de spirituele iriscopie te weten wilt komen.

Locatie: Diverse wisselende locaties in het land. Zie agenda.

Aantal deelnemers: Onbeperkt voor de lezingen.

Bijdrage: afhankelijk van de locatie en de organisator. Zie agenda. 

Bijkomende kosten: vrijwillige aanschaf van het leuke boekje 'wat het oog onthult' door Denny Johnson a € 9,95. Tijdens de pauze van de lezing kun je foto's van de iris laten maken, de kosten daarvan zijn € 7,50. De foto's worden dan digitaal naar je toegestuurd. 

Accreditaties: niet van toepassing.

Opgave: zie agenda.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.