Lezing.

Lezing: de spirituele betekenis van de iris.

Veel mensen kennen de iriscopie als hulpmiddel om inzicht te krijgen in de achtergronden van fysieke klachten bij mensen. Maar de iris laat veel meer zien!!

 

De Rayid-irisanalyse geeft inzicht in het pad van de ziel. Door alle tekens van die zich in de iris bevinden, is het zichtbaar welk pad er 'voor / door je uitgestippeld is.

 

Tijdens deze lezing gaat Hans Thijssen diep op deze duiding in. Hij maakt duidelijk wat elk teken te vertellen heeft. Dit kan gaan over creativiteit, natuurlijk leiderschap, therapeutisch vaardigheden, maar ook over de relatie met je ouders, geschikt werk, het omgaan met emoties en het vinden van spirituele verbinding.

 

Als we vastgelopen zijn, of we willen meer duidelijkheid over wat we willen, dan geeft de iris hele duidelijke antwoorden.

 

Hans zal ook het schema 'komen tot herstel' bespreken. Hierin wordt duidelijk uitgelegd welke fasen we kunnen doorlopen om tot een goede fysieke, emotionele en mentale balans te komen om zo ons spiritueel welzijn te vergroten. 

Alles wordt ondersteund door vele dia's en voorbeelden.

 

Het wordt een praktische lezing:

 

Bij binnenkomst maakt Hans een korte analyse van je oog, zodat de lezing direct wat persoonlijker wordt. Na de lezing weet je meer over jezelf en kun je de verschillende hoofdstructuren (BLOEM, JUWEEL, SHAKER, STROOM) en ringen herkennen bij jezelf én anderen. In de pauze en na afloop is er mogelijkheid om foto’s van de ogen te maken. Deze worden vervolgens per e-mail toegestuurd (extra kosten hiervoor zijn €2,50).

 

Wil je dieper ingaan op jouw ogen en meer uitleg? Dan ben je altijd welkom voor een persoonlijk (telefonisch) consult.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.